Loading...

Familiegeschiedenis

Je eigen verhaal laten schrijven?

Marjet Maks heeft ervaring.

De gouden engel, een ontroerend en aangrijpend levensverhaal en Voor onze tijd, de kroniek van mijn eigen Amsterdamse familie, zijn twee familiegeschiedenissen die na grondig onderzoek en contact met nabestaanden zijn ontstaan.

Informeer naar mijn aanpak!
We bespreken samen de mogelijkheden voor een werkwijze die voor ons allebei werkt. Maak je wensen kenbaar en vertel globaal wat de hoofdlijn van je verhaal is. Ik maak een uitgebreide vragenlijst, in de beginfase zullen we via e-mail bijna dagelijks in contact met elkaar staan, voordat ik daadwerkelijk ga schrijven. Belangrijk is de juiste vorm van het verhaal. Is dat vanuit de eerste persoon enkelvoud, "de ik", of vertelt "iemand anders" het verhaal in de derde persoon enkelvoud.
Ik doe alles in goed overleg en sta open voor suggesties. Belangrijk is dat jouw levensverhaal, voelt alsof je het zelf geschreven hebt. Voordat we met elkaar in zee gaan weet je waar je financieel aan toe bent. De prijsopgeve van een gedrukt boek komt in een latere fase, als duidelijk is hoeveel bladzijden het boek met of zonder foto's zal gaan beslaan. Wil je meer weten? Stuur me een e-mail:

  •  

     

    Top